053 711 2772 info@bothsocial.nl

Een boek met de titel Digital Future is nooit af, en veroudert voordat u zelfs klaar bent om te publiceren. Dat is de reden waarom wij; Robin Effing, Menno Both en ik besloten een community te creëren waar de Digital Future voortdurend verandert. Bekijk het boek om de meest recente wijzigingen te vinden.

Vandaag beginnen we met een reeks korte blogs waarin we de essentiële trendbriefings van THE WIRED WORLD behandelen in combinatie met onze gedachten over de digitale toekomst. Deze keer zullen we de 80:20-regel ondersteboven hanteren. In de Digital Future kunt u een citaat van Bob Simons vinden dat een van de eerste vragen die u moet stellen bij het bouwen van een strategie is: “Wie is uw klant?”. Twintig procent van uw klanten zal tachtig procent van de winst leveren, dus daarom moeten we ons op hen concentreren.

Maureen McDonnagh is industriehoofd retail op Facebook en zet dit op zijn kop in 2019! Ze zegt: “Mobiel is push, niet pull. Wacht niet tot iemand interesse toont, maak het”. Een bedrijf als Hello Fresh heeft mijn broer al als klant maar richt zich nu op mij. Er zijn drie belangrijke principes:

  1. Uitblinken
  2. Snelheid
  3. Zichtbaarheid