Over Both Social

Both Social is sinds 2009 actief en gespecialiseerd in online media en digitale strategie. Both Social maakt haar klanten succesvol op online media door deze te adviseren en te begeleiden in het maken en uitvoeren van een praktische digitale strategieën. Both Social is een CKRBO gecertificeerde leerinstelling. Directeur eigenaar Menno Both is al vele jaren internationaal spreker over online media en heeft meerdere wetenschappelijke papers over online media gepubliceerd.

Missie & Visie Both Social

Sinds het begin van de digitale revolutie verandert de wereld in rap tempo om ons heen. Organisaties veranderen – al dan niet bewust – van gesloten en afdeling gestuurd naar open en klant gestuurd. ‘Kennis is macht’ is niet meer het credo, maar kennis delen is het nieuwe handelen. Zender gestuurde marketing en communicatie gericht op specifieke klantprofielen maakt plaats voor de dialoog met de individuele klant en gebruikers. Online media is de katalysator bij al deze ontwikkelingen vanwege de omvang, openheid en snelheid van dit fenomeen.
De missie van Both Social is ervoor te zorgen dat organisaties zelf met dit proces leren omgaan en online media kunnen inzetten voor de eigen doelen. Dit doen ze door het coachen van organisaties op het gebied van online media tijdens dit veranderproces. Dat gebeurt altijd samen met de opdrachtgever en o.b.v. wederzijds vertrouwen.