Digitale Strategie Programma’s

Er zijn verschillende strategie programma’s gebaseerd op het Digital Strategy Canvas. Ieder met een eigen doel en doelgroep. Ieder programma zullen we kort toelichten.

Online Media ‘Hands on Strategy’ Programma

Het Online Media ‘Hands on Strategy’ Programma is een groepsprogramma speciaal voor MKB en ZP-ers of ZZP-ers. Tijdens het programma wordt een praktische en doelgerichte online media strategie opgezet voor iedere deelnemer. Deze kunnen de strategie in de eigen organisatie ten uitvoer brengen. Het programma is voor iedereen die meer zichtbaar wil zijn via online media. Het programma kan worden gevolgd in Deventer en Enschede.

Wilt u nieuwe producten en diensten met online media onder de aandacht brengen? Of wilt u de naamsbekendheid vergroten met online media? Of adverteren op online media? Dan is ons Online Media ‘Hands on Strategy’ Programma iets voor u!

Lees meer over het Online Media ‘Hands on Strategy’ Programma >>

Online Media ‘Improve your Strategy’ Programma

Het Online Media ‘Improve your Strategy’ Programma is een individueel in company programma om uw online strategie uit te breiden of te verbeteren met een expliciete digitale strategie. Doel van dit programma is om samen met u en uw medewerkers en betrokkenen een praktische en doelgerichte digitale strategie op te zetten en zorgen dat deze ten uitvoer wordt gebracht.

Lees meer over het Online Media ‘Improve your Strategy’ Programma >>

Online Media ‘Unify your Strategy’ Programma

Het Online Media ‘Unify your Strategy’ Programma is speciaal opgezet voor corporate organisaties met verschillende vraagstukken zoals het uitdragen van de corporate values, het tentoonspreiden van thought leadership of de lange termijn visie onder de aandacht brengen.

Lees meer over het Online Media ‘Unify your Strategy’ Programma >>

Online Media Consultancy

De consultant levert kennis om uw online strategie succesvol op te zetten en uit te voeren. De consultants van Both Social zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied.

Lees meer over het Online Media Consultancy >>