053 711 2772 info@bothsocial.nl

Menno Both

 

Menno Both is oprichter van Both Social BV. Een bureau dat organisaties helpt zich klaar te maken voor de digitale toekomst. Hij is een internationale keynote spreker en onderzoeker van online marketing, sociale zaken, nieuwe bedrijfsmodellen en de digitale toekomst. De methoden die worden gebruikt in het boek “Digital Future” worden dagelijks gebruikt en geoptimaliseerd door het team van Both Social.

Ton Spil

 

Dr. ir. Ton Spil werkt op de afdeling Industrial Engineering en Business Information Systems BMS, Universiteit Twente in Enschede. Hij heeft meerdere onderzoeken gedaan, b.v. Vaststelling en gebruik van informatiediensten, informatiestrategie tussen organisaties, bedrijfsmodellering.

Robin Effing

 

Dr. Robin Effing is professor (Lector) Digital Intelligence & Business aan Saxion University of Applied Sciences, een assistent Professor Business Information Systems aan de Universiteit Twente en een gastdocent Digital Strategies aan de Universiteit van Tilburg. Hij is gepromoveerd op het gebied van strategie en analyse van sociale media.

Bibian Ogbuji

 

Dr. Bibian Ogbuji is een ervaren technisch onderlegde staf met een doctoraat in sociale media-strategie, implementatie en platformevaluatieproces. Professioneel en academisch bekwaam in het aanpakken van zakelijke en informatietechnologieproblemen binnen organisaties. Ze is SAP-gecertificeerd met goede consultancy, IT-strategie, Social Media-strategie, Business Analysis en onderzoeksvaardigheden.